Aparthotel “Zlatni Javor” Jahorina

Aparthotel “Zlatni Javor” Jahorina

You are currently viewing Aparthotel “Zlatni Javor” Jahorina
aparthotel zlatni javor

Aparthotel “Zlatni Javor” Jahorina pruža jedinstveno iskustvo boravka u srcu jedne od najljepših planina Bosne i Hercegovine. Smješten na samo 500 metara od centra Jahorine, u blizini ski staze Poljica, ovaj aparthotel je savršeno mjesto za sve ljubitelje prirode, skijanja i luksuznog odmora.

Savremeni Apartmani za Komforan Boravak

Hotel raspolaže sa stotinu moderno dizajniranih apartmana koji su prilagođeni za udobnost svakog gosta. Svaki apartman nudi prostrane sobe sa spavaćim i dnevnim prostorom, stvarajući intimnu i opuštajuću atmosferu. Sobe su opremljene najnovijom tehnologijom uključujući flat TV s kablovskim kanalima, besplatni Wi-Fi i klima uređaj, što omogućava gostima da se osjećaju kao kod kuće, uz dodatak luksuza koji dolazi s pažljivo osmišljenim detaljima.

Wellness & Spa – Oaza Opuštanja

Gostima koji traže potpuni ugođaj i relaksaciju, Aparthotel “Zlatni Javor” nudi wellness i spa centar koji se prostire na površini od 200 m². Spa centar uključuje zatvoreni bazen, dostupan tokom cijele godine, finske saune, tuševe i prostore za opuštanje koji su idealni za sve koji žele da pobjegnu od stresa i provedu mirne trenutke. Ovo područje čini hotel ne samo mjestom za boravak, već i za potpuni oporavak duha i tijela.

Gastronomska Ponuda i Uživanje u Okusima

Restoran Zlatnog Javora, s kapacitetom za 250 osoba, nudi gostima izbor između pansionskog menija i a la carte opcija. Površina restorana od 500 m² stvara prostranu i prijatnu atmosferu, dok bar, picerija, i kamin sala s vinotekom omogućavaju opušteno uživanje u svakom trenutku. Gosti mogu birati između bogatog asortimana tradicionalnih bosanskih i međunarodnih jela, kreiranih kako bi se zadovoljio svaki ukus.

Ski Resort i Usluge za Ljubitelje Zimske Avanture

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, Aparthotel “Zlatni Javor” je prava zimska destinacija. Svaki apartman ima svoj numerisani ski box, dok je hotel opremljen modernom skijašnicom koja nudi mogućnost iznajmljivanja ski opreme, usluge servisa, te školu skijanja i snowboardinga. Gosti se mogu bezbrižno prepustiti čarima skijanja, uz vrhunsku opremu i profesionalne instruktore.

Iskustvo Kraljevskog Boravka na Jahorini

Aparthotel “Zlatni Javor” nije samo mjesto za noćenje već prava destinacija za sve koji žele luksuz i udobnost u okruženju prirodnih ljepota Jahorine. Smješten u prirodnom okruženju, ali blizu svih potrebnih sadržaja, hotel pruža iskustvo kraljevskog odmora. Elegantan enterijer, vrhunska usluga i moderni sadržaji čine svaki trenutak boravka posebnim, a svaki apartman prilagođen je najvišim standardima kako bi gostima omogućio nezaboravan odmor na planini.

Aparthotel “Zlatni Javor” Jahorina predstavlja mnogo više od običnog smještaja. Uz vrhunsku uslugu, raskošne apartmane, luksuzni spa centar i raznoliku gastronomsku ponudu, hotel nudi sve što je potrebno za savršen odmor. Bez obzira na to jeste li ljubitelj skijanja, relaksacije, ili jednostavno tražite mjesto gdje možete uživati u prirodnim ljepotama Jahorine, Aparthotel “Zlatni Javor” pruža iskustvo koje će ostati upamćeno.

Leave a Reply