Home Apartmani Jahorina Apartmani Zimski San

Apartmani Zimski San

369
0
Apartmani Zimski San
Apartmani Zimski San

Apartmani Zimski San na Jahorini smješteni su na idealnoj lokaciji, udaljeni svega 50 metara od skijaške staze i okolnih prodavnica, pekare.

Ovi moderno opremljeni apartmani učinit će vašu posjetu Jahorini nezaboravnom. Sve smještajne jedinice unutar apartmana Zimski San sadrže kamin. Savršeno opremljene kuhinje sa svim potrebnim posuđem.

U objektu se nalaze tri apartmana, dva su prilagođena za boravak 4 osobe, dok je jedan apartman za 6 osoba.

Za samo nekoliko minuta od apartmana Zimski San naći ćete se u centru zbivanja i centru Jahorine. Ovaj objekat sadrži i finsku saunu, a u prizemlju kuće je skijašnica.

Sauna unutar objekta je svaki drugi dan gratis, a dodatno korištenje se naplaćuje. Posjetioci ovog objekta uvijek se rado vraćaju i visoko su ocijenili boravak u apartmanima Zimski San. Prenosimo vam neke od utisaka posjetioca:

“Odličan apartman, extra uređen i opremljen. Vlasnik nam dao veći apartman od onog kojeg smo rezervisali bez naknade. Nismo morali ni parking platiti iako je u opisu objekta navedeno da se parking plaća.”- Nina

Jednom riječju odlično sve pd smještaja, lokacije, čistoče apartmana. Isto tako pohvalio bi i Momu koji nas je dočekao. ”- Goran

Posjetite Jahorinu i uvjerite se i sami u ove fantastične apartmane.