Home Ostale planine u BiH Cjenovnik Trebevičke žičare

Cjenovnik Trebevičke žičare

116
0
Trebevicka zicara
Trebevicka zicara

Trebevićka žičara, izvanredno inženjersko čudo i simbol Sarajeva, pruža posjetiteljima jedinstvenu priliku da se uzdignu iznad gradske vreve i dožive spektakularne poglede na cijeli grad i okolne planine. Ova moderna žičara omogućava vam da se brzo i udobno uspete na visinu gdje se možete osjećati kao da ste na vrhu svijeta. Pogledajte raspored radnog vremena i cjenovnik kako biste se bolje pripremili za svoj izlet na Trebević.

Radno vrijeme Trebevičke žičare:

Radno vrijeme Trebevičke žičare je svakim danom od 9:00 do 17:00h. Za izmjene radnog vremena prije posjeta, preporučuje se provjeriti ažurirane informacije o radnom vremenu na službenoj web stranici Trebevićke žičare ili putem kontaktiranja njihovog info centra.

Cjenovnik Trebeviče žičare:

Uživanje u vožnji Trebevićkom žičarom nije samo iskustvo koje će vas očarati, već je i prilika da se povežete s prirodom i dobijete nevjerojatne poglede na Sarajevo i okolne planine. Prije nego što se uputite na ovu avanturu, provjerite radno vrijeme, ažurirane cijene i sve dodatne informacije kako biste osigurali nezaboravan i bezbrižan izlet.