Home Apartmani Jahorina Drugarska prica -Lana na Jahorini

Drugarska prica -Lana na Jahorini

569
0

Prosječna cijena smještaja u apartmanima Drugarska prica-Lana na Jahorini kreće se od 40 e po noćenju

Objekat Drugarska priča je moderno namješten i nalazi se na Jahorini uz pristup samom skijalištu, objekat nudi restoran, vrt i večernje zabave uz poslugu u sobama. Sobe u objektu Drugarska priča su namještene po visokom standardu i nude TV, kuhinju, WiFi, vlastitu kupaonicu.

Gosti apartmana Drugarska prica-Lana mogu uživati u kontinentalnom doručku. Objekat je urađen u pravom planinskom stilu, kombinacija kamena i drveta.  Sastoji se od dva studija i 5 apartmana za veći broj gostiju.

Boravak u ovom smještaju je visoko ocijenjen i slijede same pohvale gostiju. Osvrnut ćemo se na jedno od njih od gosta iz Hrvatske: “„Lijep, moderan i čist prostor. Kamin u apartmanu daje dodatni ugođaj – kao da ste u toplini vlastitog doma. Lana je bila izvrstan domaćin i zbilja se potrudila da se osjećamo kao kod kuće i imamo sve što nam treba. Apartmani se nalaze u blizini staze na koju se možete priključiti skijama te na svega par minuta hoda od Peggyja kao i žičare Poljice. Ukoliko želite popiti kavu ili nešto pojesti, možete se spustiti u prizemlje zgrade gdje se nalazi kafić/restoran (ali isto tako možete nazvati za poslugu u sobu). Sve pohvale za Drugarsku priču – jedva čekamo vratiti se :)”

Ukoliko želite boravak u ovom smještaju možete se izravno obratiti za informacije o rezervaciji i cijenama na broj: +387 65 952 688