Home Hoteli Jahorina Hotel Kristal

Hotel Kristal

431
0
Hotel Kristal
Hotel Kristal

Hotel Kristal se nalazi na platou Poljica u ambijentu slikovite i raskošne kristalne ljepotice. Ima dosta razloga da ljubitelji prirode, sporta i rekreacije posjete ovaj hotel i uživaju u idealnim snježnim terenima i ski stazama Jahorine. Odmah uz Hotel nalazi se i Baby Ski lift, dvosjed, moderni sestosjed i lift Poljice.

Hotel Kristal raspolaze sa 68 komfornih lezaja, smjestenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu i SAT-TV programu, wifi. Nudi saunu, bar i 2 restorana. Obuhvaća smještaj s besplatnim bežičnim pristupom internetu i TV-om sa satelitskim programima. U okviru objekta dostupni su spremište za skije i usluga najma skijaške opreme.

Restoran za goste hotela raspolaze sa 60-70 mjesta. U sklopu hotela se nalazi Jahorinska kuca sa ognjistem i restoranom od 100 mjesta te Kaffee bar sa 60 mjesta. Osim toga u sklopu hotela su i slijedeci sadrzaji: Sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, ski servis, ski rental, ski shop…. Parking sa video nadzorom je odmah ispred Hotela. Tijekom dana tu se nude i razlicite atrakcije kao: motorne ski sanke (ski scotter), te motorne sanke za djecu, rostilji (grilovi), Caffe bars etc.