Home Hoteli Jahorina Hotel Termag Jahorina

Hotel Termag Jahorina

469
0

 

Jedan od najaktraktivnijh hotela na Jahorini je upravo hotel Termag. Sam hotel nudi bogat sadržaj i fantastično je uređen objekat. Moderan hotel koji sadrži 4 zvjezdice i nudi različit sadržaj tokom cijele godine, ne samo zimi

Objekat se nalazi na 1550 m nadmorske visine i u blizini je staze i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom.

Renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec, dobitnik najviših priznanja i nagrada za dizajn enterijera Hotela Termag i etno restorana Koliba, rekao je: “Pravi objekat na pravom mjestu, oslikava ambijent Jahorine i daje potpuni ugođaj. Drvo u svom punom i iskrenom izrazu. U virtuelnom vremenu, vratite se sebi i prirodi – Hotelu Termag.”

Room servis, animacija za djecu, Wi-Fi dostupan u cijelom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, ski rental i servis, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, transfer od/do aerodroma i specijalne usluge na zahtjev.

U sklopu hotela se nalazi Spa i welness. Gostima hotela Termag na raspolaganju su bazen, sauna, parno kupatilo, džakuzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišteni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osjete sve blagodati koje nudi spa zona Hotela Terma

Bazen
Voda u bazenu je ozonizovana. Blagotvorna dejstva ozona na kožu i organizam su višestruka:

uništava viruse, bakterije, gljivice
poboljšava snabdjevenost tkiva kiseonikom
ubrzava razgradnju štetnih supstanci
podmlađuje organizam

Gostima se nudi masaža i tretmani.

Upiti o rezervacijama i cijenama hotela Termag možete uraditi na sljedeći način:

REZERVACIJE
Hotel Termag Jahorina, Poljice bb, Bosna i Hercegovina

Telefoni: +387 57 270 422, +387 57 272 100
Faks: +387 57 270 423, +387 57 272 072
[email protected]

Za više informacija posjetite i official stranicu hotela