Home Hoteli Jahorina Hotel Termag Jahorina

Hotel Termag Jahorina

599
0

Jedan od najaktraktivnijh hotela na Jahorini je upravo hotel Termag. Sam hotel nudi bogat sadržaj i fantastično je uređen objekat. Moderan hotel koji sadrži 4 zvjezdice i nudi različit sadržaj tokom cijele godine, ne samo zimi

Objekat se nalazi na 1550 m nadmorske visine i u blizini je staze i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom.

Ovaj renomirani hotel je sinonim za opuštanje, avanturu i vrhunsku uslugu, čineći ga omiljenim odredištem kako za zimske sportove tako i za ljetni odmor.

Lokacija i Pogledi: Hotel Termag je izvanredno smješten na nadmorskoj visini od oko 1550 metara, omogućavajući gostima spektakularan pogled na okolne planinske vrhove i predivnu prirodu. Ova izolirana lokacija omogućava posjetiteljima bijeg od gradske vreve i stresnog svakodnevnog života.

Sobe i Suitevi: Hotel Termag nudi različite opcije smještaja koje zadovoljavaju različite potrebe gostiju. Od udobnih standardnih soba do prostranih suiteva, svaka smještajna jedinica je moderno opremljena i uređena s pažnjom prema detaljima. Gostima su na raspolaganju udobni kreveti, prostrane kupaonice i sve potrebne pogodnosti za ugodan boravak.

Restorani i Gastronomija: Hotel Termag je poznat i po svojoj raznolikoj gastronomskoj ponudi. Gosti imaju priliku uživati u domaćim i internacionalnim jelima u restoranima unutar hotela. Svježe namirnice, autentični okusi i ljubazno osoblje doprinose posebnom gastronomskom doživljaju.

Wellness i Spa: Za one koji traže potpuno opuštanje, hotel Termag nudi izvanredan wellness i spa centar. Sauna, jacuzzi, unutarnji i vanjski bazen te različiti tretmani za njegu tijela pružaju gostima priliku da se osjećaju osvježeno i revitalizirano.

Aktivnosti: Hotel Termag je idealna baza za zimske sportove tijekom zimske sezone, s direktim pristupom stazama za skijanje. Ljeti, posjetitelji mogu uživati u planinarenju, biciklizmu i drugim aktivnostima na otvorenom. Hotel također organizira različite izlete i avanturističke ture kako bi gostima omogućio da istraže okolicu.

Poslovni Sadržaji: Za poslovne putnike, hotel Termag nudi moderne konferencijske dvorane i opremu za organizaciju seminara, sastanaka i poslovnih događanja.

Održivost: Hotel Termag također promiče održivost i ekološku odgovornost. Kroz različite inicijative i prakse, hotel se trudi smanjiti svoj ekološki otisak i pridonijeti zaštiti okoliša.

U zaključku, Hotel Termag na Jahorini predstavlja vrhunsko mjesto koje kombinira luksuzan smještaj, raznoliku gastronomsku ponudu, opuštajući wellness centar te mnoge aktivnosti i mogućnosti za istraživanje prirode. Bez obzira na godišnje doba, ovaj hotel pruža nezaboravan doživljaj koji će gosti pamtiti dugi niz godina.

Renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec, dobitnik najviših priznanja i nagrada za dizajn enterijera Hotela Termag i etno restorana Koliba, rekao je: “Pravi objekat na pravom mjestu, oslikava ambijent Jahorine i daje potpuni ugođaj. Drvo u svom punom i iskrenom izrazu. U virtuelnom vremenu, vratite se sebi i prirodi – Hotelu Termag.”