Cjenovnik za ski karte 2024/2025 – Olimpijski centar Bjelašnica i Igman

Cjenovnik za ski karte 2024/2025 – Olimpijski centar Bjelašnica i Igman

You are currently viewing Cjenovnik za ski karte 2024/2025 – Olimpijski centar Bjelašnica i Igman
cjenovnik ski karata bjelasnica

Olimpijski centar Bjelašnica i Igman objavio je novi cjenovnik za zimsku sezonu 2024/2025. S obzirom na atraktivnost i popularnost ovih skijališta, nove cijene doživjele su blago povećanje, što reflektira povećanu potražnju i unapređenja usluga koje su implementirane za nadolazeću sezonu. Olimpijski centar Bjelašnica i Igman pruža vrhunske uvjete za skijanje, a sezona 2024/2025 obećava uzbudljive zimske trenutke za sve ljubitelje skijanja i bordanja.

Cjenovnik ski karata – Sezona 2024/2025

Dnevne i noćne karte:

Vrsta karteCijena 2023/2024Cijena 2024/2025
Dnevna karta (odrasli)47 KM49 KM
Noćno skijanje (odrasli)30 KM35 KM

Sezonske karte:

Vrsta karteCijena 2023/2024Cijena 2024/2025
Sezonska karta (odrasli)950 KM800 KM

Istaknute promjene u cijenama:

  • Dnevna karta za odrasle sada iznosi 49 KM, što je blago povećanje u odnosu na prošlu sezonu kada je cijena bila 47 KM.
  • Noćno skijanje također je poskupjelo te sada košta 35 KM, u odnosu na prošlogodišnjih 30 KM.
  • Najveća promjena zabilježena je kod sezonske karte za odrasle, koja će ove sezone koštati 800 KM, što predstavlja povoljniju cijenu u odnosu na prošlu sezonu kada je cijena bila 950 KM.

Ostale informacije o ski kartama

Olimpijski centar Bjelašnica i Igman nudi široku ponudu karata koja odgovara različitim potrebama i planovima skijanja. Na raspolaganju su dnevne, noćne i sezonske karte koje omogućavaju pristup svim stazama i ski liftovima, prilagođene svim uzrastima i nivoima skijaškog iskustva. Noćno skijanje posebno je popularno zbog osvijetljenih staza i posebne atmosfere.

Dodatne pogodnosti za skijaše

Bjelašnica i Igman kao olimpijski centri prepoznati su po vrhunskim uvjetima i infrastrukturi, koja uključuje staze različitih težina, škole skijanja, ski servis, i iznajmljivanje opreme. Osim toga, posjetiocima je na raspolaganju i besplatno korištenje pratećih sadržaja u okviru centra, uključujući ugostiteljske objekte i prostore za odmor.

Gdje kupiti ski karte?

Ski karte moguće je kupiti na blagajnama Olimpijskog centra Bjelašnica i Igman, kao i putem online platforme centra, što omogućava brz i jednostavan način nabavke karata bez čekanja u redovima. Online kupovina karata također može obuhvatiti posebne popuste tokom promocija.

Nova sezona na Bjelašnici i Igmanu donosi uzbudljive promjene u cijenama, s raznolikom ponudom karata prilagođenom svim posjetiocima. Bez obzira jeste li iskusni skijaš ili početnik, Bjelašnica i Igman nude idealne uvjete za sve ljubitelje zimskih sportova. Planirajte unaprijed i iskoristite mogućnosti koje pruža ova sezona!

Vidimo se na stazama Bjelašnice i Igmana!

Leave a Reply