Home Apartmani Jahorina Apartmani Gorštak-Šeha

Apartmani Gorštak-Šeha

294
0
Apartmani Gorstak
Apartmani Gorstak

Apartmani Gorštak-Šeha na Jahorini smješteni su na odličnoj lokaciji, a u blizini objekta nalaze se restorani i marketi, kao i drugi sadržaji.

Ovi moderno opremljeni topli apartmani pružit će vam savršen odmor na Jahorini. U sklopu objekta je na raspolaganju četiri apartmana i jedan studio. Svi apartmani imaju posebnu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupatilo.

Studio je sa zasebnim ulazom i posjeduje trosjed na razvlačenje, kuhinju i kupatilo. Apartmani Gorštak-Šeha svojim gostima nude i parking, a cijeli objekat je pod video nadzorom.

Ovaj apartman je dobio visoko ocijenu, a prenosimo vam utiske od nekih posjetioca:

„Sve pohvale, šef je stvarno super, sve što nam je trebalo, čovjek je sve lijepo završio i objasnio, a osim puno snijega, parking je uredno očišćen, novi stan ima sve što treba, odlično grijanje i najvažnije sve je bilo čisto i novo. Lokacija je izvrsna trgovina blizu iznajmljivanja skija, a izravno sa skijaške staze možete se spustiti do apartmana, a pogled iz apartmana je prekrasan na planinu. Dolazimo sigurno sljedeće godine :)” – Nejra

„Nevjerojatan stan, tako topao i udoban! Sve je bilo super čisto i novo! Lokacija je savršena, cijena je također vrlo dobra, a u blizini se nalaze restoran i kafić, kao i drugi sadržaji. Također, osoblje je bilo vrlo ljubazno, pristojno i bilo nam je na raspolaganju cijelo vrijeme! Ostali smo tri noći, za Novu godinu i poželjeli smo da ostanemo duže! 🙂 sve preporuke!”- Gosti iz Dubrovnika

„Zaista sve na svom mjestu, kako je opisano. Vrlo zadovoljan, sve preporuke!”- Djordje