Home Apartmani Jahorina Apartmani na Jahorini Olimpijska kuća

Apartmani na Jahorini Olimpijska kuća

315
0
Oplimpijska kuca jahorina
Oplimpijska kuca jahorina

Apartmani Olimpijska kuća na Jahorini je kompleks novoizgrađenih privatih apartmana na ulazu u Jahorinu.

Apartmani se nalaze na Poljicama i naslonjeni su na aparthotel Vucko. Novi objekat je površine 3.716 m2 sa 62 apartmana u objektu će se nalaziti i 4 poslovna prostora sa direktnim prilazom iz glavne ulice.

 Novi apartmani su sa pogledom prema ski stazi Poljice, preko puta hotela Termag i udaljeni su od ski staze i zicara 50 metara na Poljicama. Struktura apartmana u objektu je raznolika, od jednosobnih do trosobnih, sa ili bez terase/lođe.

Apartman Olimpijska kuca Jahorina nalazi se na Poljicama u srcu Jahorine u novoizgradjenom objektu Butmir, koji se naslanja na Aparthotel Vucko. Apartman se nalazi na drugom spratu i posjeduje veliku tarasu veličine 20 m2 koja je na suncanoj strani, sa prelijepim pogledom na cijelu ski stazu Poljice. Apartman je udaljen svega 20 metara od dječijeg lifta, šestosjeda i lifta Poljice.

Apartman ima veliki dnevni boravak sa uglom na razvlačenje, potpuno opremljenu kuhinju i odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom i američkim plakarom, te kupatilo sa tuš kabinom. Kapaciteta apartmana je 2+2 osobe.

Apartman je potpuno nov, prva godina izdavanja. Skijašnica je u prizemlju, wi-fi internet, total TV, kompletno opremljena kuhinja sa rernom i velikim frižiderom, a za goste su obezbijeđeni peškiri, posteljina i centralno grijanje.