Home Hoteli Jahorina Hotel Nebojša na Jahorini

Hotel Nebojša na Jahorini

504
0

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini, na njenom najsunčanijem dijelu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se novoizgradjeni hotel „Nebojša“. 

Hotel raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, sat. program, direktnu telefonsku liniju. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje.

U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 90 mjesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova „mala oaza“, gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene bijelim sniježnim pokrivačem.

Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju. Sauna i salon za masažu samo su neki od dodatnih sadržaja i usluga hotela „Nebojša“.

Hotel raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana.

Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 60 mjesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka.

Hotel raspolaže sa 85 ležaja raspoređenih u 30 komfornih soba. Elegantno i moderno opremljene sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i fascinantan pogled na planinsku ljepoticu.

Struktura soba: dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe , četverokrevetne sobe i porodične sobe.

Gostima su u sobama na raspolaganju: * TV * Telefon * Besplatan pristup internetu * Mini bar * Kupatila sa fenom * Usluge room servisa * Usluge vešeraja *.

Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. Vrhunski majstori kulinarstva su tu da zadovolje i najveće gurmane Posluženje pansionskih obroka je na bazi buffet stola, dok za goste koji ne koriste usluge smještaja, imamo u ponudi raznovrstan a la carte meni.

Svi pravim gurmanima nudimo širok i raznovrstan asortiman domaćih, tradicionalnih jela, kao što su: predjela, čorbe, jela sa roštilja, riba, kuvana jela. Svi naši specijaliteti spremaju se po starim, provjerenim recepturama i od uvijek sviježih namirnica.

Hotel posjeduje konferencijski salon, kapaciteta 60 mjesta koji ga čini pogodnim za razvoj kongresnog turizma. Salon je opremljene potrebnom opremom: flip chart, projekcijsko platno, projektor.

Salon je opremljene potrebnom opremom: flip chart, projekcijsko platno, projektor. Salon je podesan za održavanje seminara, raznih prezentacija i poslovnih sastanaka

U sklopu hotela Nebojša nalazi se finska sauna kao i salon za masažu.

Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju…

Hotel Nebojša je prepoznatljiv po staklenoj zimskoj bašti iz koje se pruža savršen pogled na olimpijsku ljepoticu. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova „mala oaza“, gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene debelim snježnim prekrivačem. Zimska bašta posjeduje kapacitet od 60 mjesta. Obezbjeđen je pristup wireless internetu.

Cijene noćenja u hotelu Nebojša su sljedeće i izražene su u KMpo osobi i danu:

Za period od 12.12.-28.12. u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 72 KM

Za period od 28.12-03.01 u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 117 KM

Za period od 03.01-13.01 u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 90 KM

Za period od 13.01-01.02 u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 76 KM

Za period od 01.02-16.02 u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 90 KM

Za period od 16.02-05.03 u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 78 KM

Za period od 05.03-01.04 u sobi 1/2 i bazi polupansiona je 68 KM

USLUGA POLUPANSION – doručak/večera (sa bife stola). NAPOMENA: bife sto se postavlja za 15 odraslih osoba i više.

  • 1/1 soba cijena se uvećava za 50%;
  • U cijenu nije uračunata BTO u iznosu od 2.50 KM po osobi i po danu, djeca do 12 god. plaćaju samo osiguranje 0,50 KM – dnevno – PLAĆANJE U AGENCIJI.
  • Djeca do 6 god., ako koriste zajednički ležaj sa roditeljima – GRATIS; ukoliko djeca do 6 god. koriste poseban ležaj, plaćaju 50% od redovne cjene;
  • Djeca od 6-12 god. ostvaruju popust 50% (poseban ležaj);
  • Dnevna karta za ski lift hotela NEBOJŠA iznosi 15,00 KM.
  • Popust na treći, četvrti i peti ležaj 20% (u višekrevetnim sobama, 1/3, 1/4 i porodičnim sobama);
  • Korišćenje saune uključeno u cijenu.

NAPOMENA: Ukoliko dođe do prijevremenog odlaska (osim  izuzetaka, bolesti i sl.), obračunava se 30% od pune cijene, do datuma završetka rezervacije. Hotel ne uzima u obzir loše vrijeme, nedostaka snijega ili slične situacije kao opravdan razlog  za prekid boravka i prijevremeni odlazak.