Home O Jahorini Posjetioci o Jahorini

Posjetioci o Jahorini

232
0
Jahorina
Jahorina

Jahorina već dugi niz godina privlači turiste iz regiona ali i cijelog svijeta. Prošla sezona je bila najbolja u historiji iako je trajala pandemija.

Mnogi su već bili posjetioci naše olimpijske planine i većina će se složiti da je sigurno jedna od najljepših planina u BiH, a i u regiji. Mnoštvo zabavnog sadržaja koje se mogu pronaći na Jahorini i najbolje ski staze su idealna kombinacija za zimovanje.

Neki od posjetioca kažu kako je Jahorina idealna u svakoj sezoni, misleći na vremenske uslove jer je izuzetno povoljna klima ono što Jahorinu izdvaja od drugih. Planina poznata po velikoj količini padavina pa tako u snijegu možete uživati čak 175 dana u godini.

Najaktivnija dob u zimskoj sezoni je od 15. decembra do 15. aprila i Jahorina je tada “puna” posjetioca. Naše prostrane ski staze i stalno ubacivanje novog sadržaja će upotpuniti vaš zimski odmor. Jahorina nije samo aktivna zimi i po snijegu, idealna je izbor i ljeti radi čistog zraka i prelijepih pejzaža.

Kada sve uzmete u obzir nudimo veoma pristupačne cijene, a dublje kvalitet i pružena usluga je debelo ispod onog plaćenog. Jer skoro svaki posjetioc se vraća iz nova i iznova..