Home Upoznaj Bosnu i Hercegovinu PPG Jelen u Živinicama

PPG Jelen u Živinicama

166
0
PPG Jelen Zivinice
PPG Jelen Zivinice

U pitoresknom selu Ljubače, nedaleko od Živinica, skriveno je mjesto koje je postalo prava atrakcija za ljubitelje prirode i porodice s djecom. Porodično poljoprivredno gazdinstvo “Jelen” nedavno je otvorilo svoja vrata za posjetioce, nudeći jedinstvenu priliku da se upuste u fascinantan svijet jelena i prirodne ljepote.

Jeleni su oduvijek bili simbol snage, elegancije i prirodne ljepote, a sada imate priliku da se susretnete s njima izbliza. Gazdinstvo “Jelen” uzgaja ove divlje životinje s ljubavlju i brigu, pružajući im sretan i zdrav život u prirodnom okruženju. Posjetitelji će biti očarani prizorima ovih predivnih životinja koje slobodno lutaju po prostranim pašnjacima gazdinstva.

Ovo mjesto je idealno za obiteljske izlete i izlete u prirodu. Djeca će se oduševiti promatranjem jelenjih čopora i imati priliku naučiti više o ovim životinjama od stručnih vodiča koji rado dijele svoje znanje. Također, postoji mogućnost hranjenja jelenima, što će posebno obradovati najmlađe.

Gazdinstvo “Jelen” također nudi prostore za piknik, gdje možete uživati u ukusnim obrocima u prirodnom okruženju. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršen obiteljski dan na otvorenom, uključujući stolove, klupe i roštilj.

Za one koji traže dodatnu avanturu, gazdinstvo nudi i šetnje šumskim stazama, gdje možete istraživati okolni pejzaž i uživati u miru prirode. Ovo je također sjajna prilika za fotografe i zaljubljenike u prirodu da uhvate prekrasne trenutke.

PPG Jelen u Živinicama postao je omiljeno odredište za obitelji i ljude koji cijene ljepotu prirode i životinjskog svijeta. Ovdje možete osjetiti blisku vezu s prirodom i doživjeti jedinstvenu avanturu koja će ostati u vašem sjećanju. Posjetite gazdinstvo “Jelen” i ponesite kući nezaboravne uspomene i divlje priče koje ćete rado dijeliti s prijateljima i obitelji.