Home Apartmani Jahorina Apartman Lara na Jahorini

Apartman Lara na Jahorini

31
0
Lara Jahorina
Lara Jahorina

Apartman Lara na Jahorini je studio apartman savršen za četiri osobe koji se nalazi u neposrednoj blizini glavne žičare na Jahorini. Ovaj apartman će vas oduševiti svojim jedinstvenim dizajnom i modernim namještajem.

U apartmanu se nalazi krevet za dvije osobe, a za dodatna dva gosta tu su sofa na razvlačenje i kauč. Opremljen je svime što vam je potrebno za ugodan boravak na planini, uključujući potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu.

Jedna od najvećih prednosti ovog apartmana je prekrasan pogled na planinu Jahorinu, koju možete uživati iz udobnosti vašeg apartmana. Također, apartman Lara je smješten u blizini glavne žičare, što znači da ćete brzo i lako stići do najboljih skijaških staza.

Uz to, okolina apartmana je izuzetno mirna i tiha, što će vam pružiti dobar odmor od užurbanosti gradske gužve. Nakon aktivnog dana na snijegu, možete se vratiti u topli i ugodni apartman i uživati u prekrasnom pogledu dok se opuštate.

Za sve goste apartmana Lara na Jahorini, osiguran je besplatan WiFi, TV sa kabelskim kanalima i privatno parkiralište, tako da se ne morate brinuti oko parkiranja.

Konačno, ovaj apartman nudi sve što vam treba za nezaboravan boravak na planini. S kombinacijom udobnosti, lokacije i prekrasnog pogleda, apartman Lara je savršen izbor za vaš odmor na Jahorini. Rezervirajte svoj boravak danas i pripremite se za nezaboravno iskustvo na planini!