Home Hoteli Jahorina Hotel Lavina, Jahorina

Hotel Lavina, Jahorina

533
1

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Evrope. Smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Hotel Lavina ima pristupačne cijene i pruža ugodan boravak gostima. U sklopu hotel Lavina nalazi se i bazen, welness usluga. Finska sauna i parno kupatilo. U ponudi su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mjesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz cijelog regiona.

Kako do hotela Lavina

Do Hotela Lavina možete doći sopstevnim prevozom, a Hotel Lavina vam obezbjeđuje beplatan parking. Takođe, na samo 30 km od Hotela se nalazi međunarodni aerodrom Sarajevo i ako se odlučite za ovu vrstu prijevoza, Hotel Lavina vam pruža mogućnost transfera od aerodroma do hotela i obratno.

Za rezervacije, upite obratite se na:

Telefon:
Recepcija:
Email: