Home Apartmani Jahorina Nivalis Residence na Jahorini

Nivalis Residence na Jahorini

31
0
Nivalis Jahorina
Nivalis Jahorina

Nivalis Residence na Jahorini predstavlja savršen izbor za sve one koji žele uživati u luksuznom odmoru u srcu planine. Ovaj objekat nudi ukupno 15 luksuznih apartmana koji su opremljeni najnovijim i najmodernijim sadržajima.

Svaki apartman u Nivalis Residence-u je posebno dizajniran i opremljen kako bi zadovoljio sve potrebe i želje gostiju. Svi apartmani su prostrani, svijetli i moderno uređeni, sa velikim staklenim površinama koje omogućavaju prekrasan pogled na planinske vrhove i okolnu prirodu.

U sklopu objekta nalazi se i wellness i spa centar koji nudi sve vrste tretmana i masaža, kao i moderno opremljenu teretanu. U ovom centru možete uživati u opuštajućoj atmosferi i potpuno se opustiti nakon dugog dana na skijalištu.

Nivalis Residence nudi i obezbijeđen parking za sve svoje goste, tako da se ne morate brinuti oko sigurnosti svog vozila dok uživate u odmoru na Jahorini. Objekat se nalazi u naselju Šator na Jahorini, što znači da je vrlo blizu skijališta i drugih zanimljivih mjesta na ovoj planini.

Ukratko, Nivalis Residence je idealno mjesto za sve one koji traže luksuzan smještaj na Jahorini. Njegovi moderno uređeni apartmani, wellness i spa centar, obezbijeđen parking i blizina skijališta čine ga savršenim izborom za savršen odmor na ovoj prekrasnoj planini.