Home Jahorina vikendice Planinska kuća Mak

Planinska kuća Mak

457
0
Planinska kuca Mak
Planinska kuca Mak

Planinska kuća Mak na Jahorini smještena je u mirnom izolovanom dijelu, a smještajni kapacitet je za 8 osoba, iako je idealno 6 osoba.

Moderno opremljena vikendica Mak na Jahorini će vam pružiti pravu zimsku idilu, objekat je savršeno uređen i pruža planinski ugođaj.

Od objekta Mak do ski staze vam treba nekih 10 tak minuta, a do centralnog dijela 20 minuta. Mir i tišina u okolini pruža pravi zimski odmor.

U vikendici Mak na Jahorini također se nalazi i kamin peć. Gosti objekta su vrlo zadovoljni i dali su visoku ocijenu, a prenosimo vam neke od recenzija:

„Kućica smještena na odličnom mjestu,prelijepo uređena,čista,opremljena,dvorište kao iz bajke😁 Imali smo osnovne stvari kao što su;kava,sol,šećer..Vlasnici prijatni i dragi,lijepo su nas dočekali!! Cijena kućice minimalna s obzirom na doček,smještaj,lokaciju i broj osoba koji mogu boraviti u kućici U svakom slučaju preporučujem”- Lukrecija

„Najvise me odusevila kuca i dvoriste, mjesto je magicno”- Tea

„Kuća se nalazi na super lokaciji, ušuskana je i malo izolovana a opet blizu Jahorine i Sarajeva. Pravo mesto za odmor. Super je opremljena, bukvalno ima sve, od igle do lokomotive. Domaćini su jako prijatni i fini, topla preporuka za sve.- E