Home Apartmani Jahorina Apartmani Marija

Apartmani Marija

363
0
Apartmani Marija
Apartmani Marija

Apartmani Marija na Jahorini smješteni su na fantastičnoj lokaciji, ski staza je odmah u neposrednoj blizni i do samih apartmana možete doći na skijama.

Ovaj objekat je raspoređen u više apartmana, a svaki apartman sadrži dnevni boravak sa kuhinjom, koja je opremljena sa svim potrebnim aparatima, spavaću sobu i kupatilo.

U apartmanima Marija na Jahorini grijanje je centralno, a javni parking se nalazi preko puta vile. Udaljenost od ski staze Poljice je svega 50 metara.

Apartmani su namjenjeni za boravak 4-5 osoba, a ukupno ih ima 7. Domaćini ovog objekta su izrasito susretljive osobe, a apartmani su veoma čisti i topli.

Trgovina i pekara je u neposrednoj blizini, kao i mnogi drugi sadržaj koji nudi Jahorina. Posjetioci ovog objekta su dali visoku ocijenu, a prenosimo vam neke od utisaka:

„Apartman je bukvalno na par koraka od skijalista. Sve je uredno i domacinski. Vlasnici su jako ugodni ljudi i svakako cemo opet doci. Preporucamo!!!”- Antonio

„Domaćin je bio vrlo ljubazan. Savršena lokacija, na skijanju. Besplatno parkiralište. Apartmani su opremljeni svim potrebnim sadržajima za odmor.”- Marijana

„Sve je bilo super. Domaćin je vrlo otvoren, ljubazan, spreman pomoći s bilo čim što vam treba. Apartman je odličan i čist, na odličnoj lokaciji s obližnjom tržnicom, barovima i restoranima.”- Dragana