Home Upoznaj Bosnu i Hercegovinu Etno selo Stanišići kod Bijeljine

Etno selo Stanišići kod Bijeljine

101
0
Etno selo stanišići
Etno selo stanišići

U srcu predivne semberske ravnice, na samo trećem kilometru udaljenosti od Bijeljine prema Pavlovića mostu, smjestilo se Etno selo Stanišići – prava oaza mira i autentičnog iskustva. Ovo čarobno etno selo prostire se na površini od petnaest hektara i predstavlja rezultat strasti i posvećenosti porodice Stanišić koja je odlučila očuvati bogato kulturno nasljeđe ovih krajeva.

Etno selo Stanišići oslikava bogatstvo tradicije i pruža posjetiocima jedinstvenu priliku da se povežu s prošlim vremenima. S dvadesetak autentičnih drvenih kuća, vodenicom, mljekarom, kovačnicom i ambarom za žito, ovo selo donosi duh prošlih vjekova u savremeno doba. Kuće su prenete iz različitih dijelova opštine Vareš, kao i s planina Zvijezda i Romanije iz okolnih opština, što daje poseban šarm i autentičnost ovom mjestu.

Etno selo nudi i tri restorana koji su pravo gastronomsko čudo. Vrhunski majstori kulinarstva pripremaju raznovrsna jela, a ljubazno osoblje će vas dočekati s osmehom i ponuditi vam domaću i internacionalnu kuhinju. Ovdje ćete se zadovoljiti ne samo ukusima, već i bogatstvom tradicije.

Ako želite duže uživati u ovoj idiličnoj atmosferi, Etno selo Stanišići nudi i smeštajni kapacitet koji će ispuniti sve vaše potrebe. Dva hotela kategorije 5 zvjezdica i apartmansko naselje sa dvadesetak etno kuća za odmor čine ukupno 360 ležajeva dostupnih za posjetioce. To znači da možete provesti više vremena uživajući u ovoj oazi, istražujući okolinu i upijajući sve čari prirode.

Ono što čini Etno selo Stanišići posebnim jeste njegova sposobnost da očara i dušu i srce svakog posetioca. Ovdje se odmaraju oči i duša, čovek postaje plemenitiji i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica. Etno selo Stanišići nije samo turistička destinacija, već mjesto gdje se vraćate prirodi i duhovnom bogatstvu.

Ako tražite mesto gdje ćete se osjećati kao da ste korak unazad u vreme, gdje ćete se prepustiti čarima prošlosti i uživati u modernim udobnostima, Etno selo Stanišići kod Bijeljine je vaša idealna destinacija. Dođite i doživite nezaboravan boravak u ovom autentičnom etno selu koje će vas osvojiti svojom jedinstvenom ljepotom i gostoprimstvom.