Home Apartmani Jahorina Apartman Rafaelo

Apartman Rafaelo

367
0
Rafaelo Jahorina
Rafaelo Jahorina

Luksuzno opremljen apartman Rafaelo na Jahorini smješten je u sklopu aparthotela “Vučko” na jednoj od najaatraktivnijih lokacija.

Ovaj luksuzni apartman pružit će vam pravi planinski doživljaj uz kamin. Apartman Rafaelo se sastoji od dnevnog boravka, opremljene kuhinje, trepezarije, kupatila, kao i galerije sa 2 sing kreveta i jednim bračnim.

Gostima apartmana Rafaelo na Jahorini obezbjeđen je parking. Apartman je uređen po najmodernijem standardnu, što možete vidjeti na slikama.

Sa terase ovog apartmana pruža se prelijepi pogled na Jahorinu, a s obzirom na fantastičnu lokaciju u centralnom dijelu Jahorine na sami dohvat ruke imate restorane, prodavnice, pekare.

Gosti ovome apartmanu su dali visoku ocijenu i rado se vraćaju, prenosimo Vam recenziju gosta:

“· Stvarno je lep apartman i svaki kontakt sa domacinom je tekao lagano i bez ikakvih problema.Mi smo porodica s troje klinaca i apartman nam je bio itekako odgovarajuci.Osoblje hotela Vucko je bilo prijatno i ljubazno svaki put.Naravno posto je u pitanju privatni apartman sve usluge hotela sa strane se naplacuju.Kvalitet wellness-a je odlican i odgovarajuci za cenu koji hotel nudi,teretana sa trakama je besplatna.Jedino su obroci u hotelu skuplja stavka ali posto se iznajmi ovakav privatni apartman uvek je moguca opcija samostalne ishrane.Sve u svemu,divno vreme smo proveli na Jahorini.” – Jovan